Vilken utrustning behöver man för att träna Nose Work hemma?

Mera_beloning_vid_kallan.JPG

 

En av de vanligaste frågorna vi brukar få av folk som är nyfikna på att gå kurs i Nose Work, är om man behöver skaffa många nya och dyra saker för att kunna träna. Svaret på den frågan är ett rungande: NEJ!

Vår Nose Work-träning kräver ingen komplicerad utrustning. Utöver doftämnet som vi skickar hem till dig via Posten, använder du saker som du redan har hemma. Själva brukar vi till exempel använda gamla plastburkar, möbeltassar, tesilar och tops när vi tränar Nose Work med våra hundar. 

Det krävs med andra ord inga stora eller dyra förberedelser för att påbörja Nose Work-träningen.

Men se till att du har bra godis/ätbara belöningar hemma att ge till din hund! Du kan såklart även använda en leksak eller något annat som belöning, men ätbara belöningar ger möjlighet till många snabba belöningar på kort tid.

Tag vad du haver....Nose Work kräver ingen dyr utrustning. Med några plastburkar och lite hundgodis kommer du långt!

Tag vad du haver....Nose Work kräver ingen dyr utrustning. Med några plastburkar och lite hundgodis kommer du långt!