Anmälan 

Anmälan till kurs eller träningsgrupp är bindande. Din plats är reserverad när din avgift är betald.

Avgiften gäller för en hund + en förare. 


Ångerrätt

Vid avanmälan debiteras du 30%  i anmälnings- och administrationsavgift.


Hantering av
personuppgifter

Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hunddagiset i Jönköping/Dogedu lagrar och behandlar dessa. Hunddagiset i Jönköping/ Dogedu lagrar personuppgifter i samband med inskrivning av hund på hunddagiset och anmälan till våra olika aktiviteter som till exempel kurs och träning samt utskick av nyhetsbrev.
Uppgifterna samlas in för att vi ska kunna nå dig med information före, under och efter våra aktiviteter samt under tiden du är kund hos oss.

Vi som arbetar på Hunddagiset/Dogedu har tillgång till  deltagarlistor gällande kurser för att snabbt kunna kontakta dig som  kursdeltagare vid behov.

De uppgifter vi behöver är namn, postadress, e-postadress och telefonnummer samt uppgifter gällande din hund. När vi anordnar prov och tävlingar behöver vi också ditt personnummer.

Du kan när som helst meddela oss om att du inte längre vill stå med i vår sändlista för nyhetsbrev
Om du vill få dina uppgifter raderade ska du lämna din begäran till adressen nedan. Tycker du att Hunddagiset i Jönköping/Dogedu hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du klaga till Datainspektionen.

Hunddagiset i Jönköping /Dogedu
Ebba Ramsays väg 106
553 10 Jönköping
036-37 95 71