Roliga och utvecklande hundkurser

Träna i grupp eller självständigt i hemmets lugna vrå? Med vårt stora kursutbud väljer du det som passar dig och din hund bäst.

HUNDKURSER

Vill du ha mer kvalitetstid tillsammans med din hund? Våra kurser är till för dig som vill öka kontakten och samarbetet med din hund - samtidigt som ni båda utvecklas och har riktigt kul! Vi arbetar i små grupper med max 8 deltagare .

NOSEWORK-KURSER

Nose Work är en rolig form av specialsöksträning. Som namnet avslöjar bygger metoden på att hunden arbetar med näsan och övar upp sitt luktsinne. Hos oss hittar du flera olika Nose Work- kurser, från nybörjare till mer avancerad nivå. 

bulldog under bord.jpg

WEBBKURSER

Svårt att komma i väg på en hundkurs mitt i veckan? Prova en webbkurs och träna precis var och när du vill. Enkla instruktionsfilmer, printbara träningsplaner, smarta checklistor, peppande gruppforum och personlig coaching ingår.

dexter_fonstersok.JPG

PREMIÄR INOM KORT!

Träna Nose Work online

Äntligen kan du träna Nose Work med din hund precis var och när du vill. Med vår nya webbkurs får du en introduktion till sporten och en upplevelse som gör både dig och din hund glada, nöjda och precis lagom trötta. 


Lär känna våra instruktörer

Anna_och_Helena.JPG
Syftet med våra kurser är att öka kontakten och samarbetet mellan hund och förare. Vi brinner för att erbjuda hundkurser som är roliga, utvecklande och av riktigt bra kvalitet.
— Helena och Anna, instruktörer på Dogedu

Nyheter från Dogedu

Gör som hundratals andra hundälskare - prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Någon gång i månaden skickar vi ut ett mail med senaste nytt från oss på Dogedu. Vill du också läsa?

Lämna din mailadress, så sätter vi upp dig på hundbrevslistan. 

company_h_brand.jpeg