NOSE WORK STEG 2

Att få arbeta med sin nos är viktigt för hundens välbefinnande. Det är en ett nedärvt beteende och en aktivitet som gör hunden både utmanad, glad och naturligt trött. Vår fortsättningskurs i Nose Work riktar sig till dig som har gått grundkursen och som nu vill fortsätta att utforska denna roliga och utvecklande aktivitet tillsammans med din hund.

Utbildning: I steg 2 tränar vi vidare med mer utmanande sök samt tränar utomhus- och fordonssök. Doften lagerblad introduceras också.

Antal deltagare: Max 8 st.

Kursavgift: 1500 kr inklusive fika och lagerbladshydrolat.

Läs gärna mer om Nose Work på Svenska Nose Work-klubbens hemsida.

Kurser 2018

 Mira, Stabyhoun

Mira, Stabyhoun

Jag och Mira har haft så kul på era kurser! Arbetet har fört oss närmare varandra och Nose Work är verkligen en rolig sysselsättning att göra med sin hund! Här får ju hunden jobba med sin naturliga kompetens, samtidigt som det gäller för mig att lita på min hund och se att jag har lärt mig förstå min hunds signaler när den hittat doftkällan. Vi har verkligen sett fram emot träningstillfällena med glädje, ni är så otroligt uppfinningsrika och alltid lika positivt inställda. Glada och duktiga på att lära ut och att få oss deltagare att bli mer påhittiga när det gäller “gömmor”.

— Ann med Mira, 3-årig stabyhoun
 Tina och Biffen

Tina och Biffen

Nose Work är den bästa och roligaste hundsporten!
Och Anna och Helena är de bästa instruktörerna jag haft. Lugna, analyserar gärna och älskar problemlösning.
— Tina med Biffen, golden retriever 8 år

Vill du gå kursen?