Varmt välkommen till oss på Dogedu! 

Hundar och hundträning är verkligen våra största intressen och vi älskar att lära ut nya saker till våra både två-och fyrbenta kursdeltagare.

Att få hunden att förstå vad du som matte eller husse vill att ni ska göra, att pilla med detaljer i hundträningen och att få dig som kursdeltagare att se kapaciteten i dina hundar - det är helt enkelt det roligaste vi vet!

För oss handlar hundträning inte bara om att träna din hund på att bli bättre på en viss aktivitet. Vårt främsta fokus ligger på samspelet mellan din hund och dig. Att ha roligt tillsammans, att öka samarbetet och få en ännu bättre gemensam kontakt - det är det allra viktigaste.

Genom glädjen och leken kommer lärandet naturligt - och när man har kul blir allt lättare, eller hur? 

Instruktörer

Det är oss du och din hund träffar på våra kurser.
Kontakta oss gärna på info@dogedu.se

12717478_10206041846748834_8911678015976657636_n.jpg

Helena Florin

 

AnnaMera.JPG

Anna den Braver

 

 

Eva_Torkel_nära2.jpg

Eva Masthagen
 

 

 

Certifierade Nose Work- instruktörer

Vi på Dogedu har lång erfarenhet av hundträning och våra instruktörer har undervisat sedan -90 talet. För några år sedan hörde vi dessutom talas om Nose Work och bestämde oss för att utbilda oss till Nose Work-instruktörer. Sedan dess har vi hjälpt hundratals hundägare att tillsammans med sina hundar komma igång med Nose Work som en ny och kul aktivering. 

Träna i grupp eller online

Nose Work är en fantastisk aktivitet och intresset för våra kurser har varit mycket större än vad vi kunnat räkna med. Hundägare från hela landet har hört av sig, men många har bott långt från Jönköping och har haft svårt att komma till våra lokaler. Vissa har också haft en hund som av olika anledningar inte riktigt passat i en grupp.  Därför har vi nu gjort en webbkurs, så att alla kan få chansen att träna Nose Work tillsammans med sin hund.

Vill du gå en kurs hos oss?

Vårt mål är att erbjuda roliga och utvecklande hundkurser för alla. Oavsett var du bor, vilken hund du har och hur mycket (eller lite) tid du har, kan du hitta en kurs hos oss. Ta en titt i vårt kursschema eller kolla in vår webbkurs i Nose Work. Varmt välkommen till DogEdu!